Επί Σκηνής

MEΘ: Τελευταία παράσταση απόψε για τη “Λωξάντρα”

Τι και αν ήταν Σάββατο βράδυ, τι και αν η θερμοκρασία ήταν στα ύψη, τι κι αν υπήρχαν δεκάδες γάμοι και παράλληλες εκδηλώσεις, η “Λωξάντρα” ανεπηρέαστη κατάφερε κι ανέβασε στο Αμφιθέατρο του Κάστρου 400 άτομα, στην τρίτη συνεχόμενη παράστασή της, κάτι που αποδεικνύει ότι το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο έχει πλέον τη δύναμη και τη δυναμική να γεμίζει σχεδόν το αμφιθέατρο, ακόμα και όταν δίνει πολλές παραστάσεις στη σειρά!
Για άλλη μία φορά τα παιδιά που συμμετέχουν στο θίασο και όλοι και που υποστηρίζουν το επετειακό έργο για τα “40 χρόνια ΜΕΘ”, που ανεβάζει σε σκηνοθεσία του Περικλή Αλμπάνη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Μάλιστα ο πρόεδρός του Γιώργος Παντελόπουλος είχε μία εξαιρετική ιδέα: χτες βράδυ αμέσως μετά την παράσταση, όλος ο θίασος ανοίχτηκε στο μεσσηνιακό κόλπο για βαρκάδα, πάνω στο μοναδικό σκάφος “Άλμπατρος ΙΙ” και για μία βραδινή κρουαζιέρα!
Και ερχόμαστε στο σήμερα: Σήμερα λοιπόν είναι η τελευταία παράσταση, όποιος πρόλαβε πρόλαβε!
Είναι μία μεγάλη παραγωγή που δεν πρόκειται να ξαναπαιχτεί, για αυτό όποιος επιθυμεί μπορεί και σήμερα να βρεθεί στο Κάστρο στις 21:30, για να χειροκροτήσει τους 35 ερασιτέχνες ηθοποιούς και να ενισχύσει την θεατρική πορεία του ΜΕΘ.

Ειδική αναφορά θα κάνουμε απόψε στον 15χρονο Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, αυτό το ταλαντούχο παιδί που έχει το ένθετο στην παράσταση ζωντανού παιξίματος Καραγκιόζη και κερδίζει επάξια το χειροκρότημα των θεατών, έχοντας ως βοηθό την 13χρονη αδερφή του, πόσα μπράβο για αυτά τα παιδια;

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ

Το messinialive.gr προσφέρει απόψε δύο διπλές προσκλήσεις για το φινάλε της παράστασης Στείλτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας στο e-mail info@messinialive.gr μέχρι τις 8 το βράδυ!

To Top