ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mετά τις 15 Νοεμβρίου η μετακόμιση στην πρώην Καρδιολογική

ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ

Μετά τις 15 Νοεμβρίου 2017 θα αρχίσει η μετακόμιση υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας στο κτήριο της πρώην Καρδιολογικής, το οποίο ανήκει στο συγκρότημα του νέου Δημαρχείου. Στο κτήριο αυτό πραγματοποιούνται εργασίες, σε εκτέλεση σχετικής συμβάσεως, με σκοπό τη συμμόρφωση στη νέα Πυροσβεστική Διάταξη περί πυρασφάλειας.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχουν μετακομίσει μέσα στο Νοέμβριο η Διεύθυνση Πρόνοιας, το Κέντρο Κοινότητας, το Δημοτικό – Κοινωνικό Φαρμακείο, το Δημοτικό Ιατρείο, ενώ θα διατεθούν ορισμένα γραφεία για Υπηρεσίες που ήδη λειτουργούν στο νέο Δημαρχείο.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Επίσης στο κτήριο της πρώην Καρδιολογικής, όπως ανακοινώθηκε, θα βρουν στέγη και οι Μειοψηφίες του Δημοτικού Συμβουλίου που μέχρι τώρα δεν είχαν ένα δικό τους χώρο-γραφείο εντός του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας και είχαν πολλάκις διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν είχε εξ αρχής προβλεφθεί γραφείο για τις Μειοψηφίες. Έτσι λοιπόν το αρχικό φάουλ του Δήμου Καλαμάτας με την παράλειψη εξεύρεσης χώρου για τις μειοψηφίες αποκαθίσταται με την εγκατάστασή τους στο παρακείμενο κτήριο της πρώην Καρδιολογικής.


Το κτήριο της πρώην Καρδιολογικής του παλιού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καλαμάτας ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων και μετεξελίχθηκε σε ένα υπερσύγχρονο δημόσιο κτήριο, μέρος του κτηριακού συγκροτήματος του Νέου Δημαρχείου

Mετά τις 15 Νοεμβρίου η μετακόμιση στην πρώην Καρδιολογική
To Top