Αθλητισμός

Μεσσηνιακός: Στα χέρια του Αναστασόπουλου η μελέτη για την αλλαγή χλοοτάπητα

Η αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο Μεσσηνιακού, σύμφωνα με την δέσμευση του Περιφεραιάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχαν σήμερα παράγοντες του ΜΓΣ με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο.

Η αντιπροσωπεία του ιστορικού συλλόγου που αποτελούσαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Στασινόπουλος, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Χριστόπουλος και ο ταμίας Χρήστος Ζερίτης παρέδωσε στον Στ. Αναστασόπουλο την μελέτη που συνέταξε για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει έργο αναβάθμισης του γηπέδου του Μεσσηνιακού με εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα, όπως είχε συμφωνηθεί σε προηγούμενη συνάντηση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με το προεδρείο του Συλλόγου, κατά την οποία είχε ανακοινώσει την ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας, έργο 300.000 €, ενώ ο σύλλογος είχε δεσμευτεί για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε το προεδρείο του ΜΓΣ για την άμεση ανταπόκριση και την έγκαιρη εκπόνηση της μελέτης βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του γηπέδου και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα δρομολογηθούν οι ενέργειες για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, αναφέροντας χαρακτηριστικά «βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις του ιστορικού και αρχαιότερου αθλητικού συλλόγου του νομού μας».

Μεσσηνιακός: Στα χέρια του Αναστασόπουλου η μελέτη για την αλλαγή χλοοτάπητα
To Top