Αθλητισμός

Μεσσηνιακός – Ολυμπιάδα Καλαμάτας: Η ισχύς εν τη ενώσει!

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Σε μία συνεργασία ορόσημο για το αθλητικό γίγνεσθαι στην Μεσσηνία προχωρούν ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος και Ολυμπιάδα Καλαμάτας.

Τα τμήματα κλασικού αθλητισμού των δύο συλλόγων θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα αγωνίζονται πλέον υπό τη σημαία του ιστορικού Μεσσηνιακού, ο οποίος θα παρουσιάσει ο πλέον μία νέα δυναμική τόσο σε περιφερειακό όσο και Εθνικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση του μεσσηνιακού για την ιστορική αυτή συνεργασία αναφέρει:

Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος 1888 και ο σύλλογος «Ολυμπιάδα Καλαμάτας» ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κλασικό αθλητισμό, για να προσφέρουν ποιοτικότερες υπηρεσίες στους αθλητές και αθλήτριες της Καλαμάτας, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο χώρο του στίβου στη χώρα μας.

Η «Ολυμπιάδα Καλαμάτας» θα ενσωματωθεί στην οικογένεια του Μεσσηνιακού, του ιστορικότερου Ελληνικού Συλλόγου. Τα αγωνιστικά και τα τμήματα υποδομής της Ολυμπιάδας θα ενωθούν με τα αντίστοιχα του Μεσσηνιακού και οι αθλητές και αθλήτριες των δύο Συλλόγων θα καθοδηγούνται προπονητικά από την ομάδα Προπονητών του Μεσσηνιακού.

Παράλληλα, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Παναγιώτα Τσιάλα θα ενταχθεί στο προπονητικό δυναμικό του Μεσσηνιακού, στο οποίο θα αναλάβει την εκγύμναση των αθλητών και των αθλητριών στα αγωνίσματα της Δισκοβολίας και της Σφυροβολίας. Η συνεργασία των δύο σωματείων της πόλης μας θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του στίβου στην περιοχής μας, αφού θα δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες να προπονούνται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού στα αγωνίσματα των δρόμων, των αλμάτων και των ρίψεων.”

 

Μεσσηνιακός – Ολυμπιάδα Καλαμάτας: Η ισχύς εν τη ενώσει!
To Top