Αθλητισμός

ΠΣ Καλαμάτα: Γενική συνέλευση στις 3 Σεπτεμβρίου

H Καλαμάτα βρίσκεται εν αναμονή της επίσημης απόφασης στην ΕΠΟ για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League και παράλληλα τρέχει τα διαδικαστικά θέματα για την μετατροπή σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία όπως απαιτείται για τη συμμετοχή της στην παραπάνω κατηγορία.

Η γενική συνέλευση η οποία θα πάρει απόφαση για τη μετατροπή σε ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.

Αναλυτικά η πρόσκληση γενικής συνέλευσης της Μαύρης Θύελλας αναφέρει:

“Την Τρίτη 03//09/2019 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Π.Σ. “H KAΛΑΜΑΤΑ” με θέμα:

1)Σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας της ομάδας για την συμμετοχή στη Football League την περίοδο 2019-2020 2) Ορισμός μετοχικού κεφαλαίου της ανωνύμου εταιρείας 3)Ορισμός προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Η συνέλευση θα γίνει στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στη Καλαμάτα. Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου.

Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι αρχαιρεσίες θα επαναληφθούν χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.”

Έχασε τη μητέρα του ο Γιώργος Μαρκόπουλος

Την απώλεια της μητέρας του θρηνεί ο υπεύθυνος Τύπου της Καλαμάτας Γιώργος Μαρκόπουλος. Σε ανακοίνωσή της η Καλαμάτα αναφέρει:

“Ο Π.Σ. “ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” και όλη η διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας του Μαρίας.

Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί του και του ευχόμαστε να θυμάται τις όμορφες στιγμές που πρόσφερε αυτή η γονική και ανιδιοτελή σχέση.”

-Το “messinialive” εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον συνάδελφο για την απώλεια της μητέρας του.

ΠΣ Καλαμάτα: Γενική συνέλευση στις 3 Σεπτεμβρίου
To Top