Αθλητισμός

Μεσσηνιακός ΓΣ: Υψηλές συναντήσεις στην Αθήνα και υποσχέσεις για στήριξη

Τρεις διαδοχικές συναντήσεις είχαν χθες Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα μέλη του ιστορικού Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου.
Αρχικά συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στη συνέχεια με τον τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ, Γιώργο Βασιλειάδη και αργά το μεσημέρι με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση. Κύρια θέματα των συναντήσεων ήταν οι εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 130 χρόνων ζωής του Μεσσηνιακού, η ανακατασκευή του Γηπέδου και οι αγώνες στα φετινά Παπαφλέσσεια. Ακροθιγώς συζητήθηκαν και άλλα θέματα.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ, επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Στασινόπουλο, κ.κ. Δημήτρης Πουλόπουλος, Μπάμπης Βακαλόπουλος και Χρήστος Ζερίτης.
Το παρόν έδωσε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Άλματος σε Μήκος κ. Λούης Τσάτουμας, ο οποίος σταμάτησε τον πρωταθλητισμό και εγκαταστάθηκε στην Καλαμάτα προσφέροντας υπηρεσίες ως προπονητής στο τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος τονίζει: “Στην συγκλονιστική φιλική διάθεση του Εξοχώτατου Προέδρου κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος μέσα από το λεύκωμα της ιστορικής διαδρομής του Μεσσηνιακού που το δόθηκε αντίδωρο, και το οποίο αναδίφησε αμέσως, ανακάλεσε αθλητικές και κοινωνικές μνήμες του. Δέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στην κεντρική εκδήλωση, αν οι πολλές υποχρεώσεις του το επιτρέψουν και ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Πριν την συνάντηση με το κορυφαίο Πολιτειακό Παράγοντα, είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να περιηγηθούμε σημαντικές αίθουσες του κτηρίου και να θαυμάσουμε τα εξαιρετικά εκθέματα, με ξεναγό τον ταξίαρχο κ. Δημήτρη Κρίκα, επικεφαλής της φρουράς του Προέδρου, αλλά και να δεχτούμε την εξαίρετη φιλοξενία από τους ανθρώπους της Προεδρίας και ιδιαίτερα της Γραμματειακής υποστήριξης.
Την αμεσότητα και την κατανόηση – συνεχίζει η ανακοίνωση – που συναντήσαμε στο πρόσωπο του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και στο επιτελείο του, καθώς ο κ. Υφυπουργός κατανόησε πλήρως τα προβλήματα που του κατατέθηκαν και υπεσχέθη λύσεις στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του.
Η επίσκεψη στον αναπληρωτή Υπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση υπήρξε μια συνάντηση με πρόσωπα που γνώριζε και η φιλική του διάθεση, εξ ίσου με την κατανόηση που έδειξε στα θέματα που του κατατέθηκαν, αναπτέρωσαν τις ελπίδες μας πως στις εκδηλώσεις για τα 130 χρόνια ζωής του παλαιότερου ελληνικού συλλόγου, θα υπάρξουν και εξαιρετικές ειδήσεις που θα εξασφαλίζουν για άλλα τόσα χρόνια την ζωή και την δράση του, για να προσφέρει στην κοινωνία της Καλαμάτας.
Όλους τους ευχαριστήσαμε και εκ μέρους των εκατοντάδων ενεργών μελών του Συλλόγου μας, αρκετοί εκ των οποίων γνωρίζοντας για τις επισκέψεις, επικοινώνησαν μαζί μας για να πληροφορηθούν τα αποτελέσματά τους”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μεσσηνιακός ΓΣ: Υψηλές συναντήσεις στην Αθήνα και υποσχέσεις για στήριξη
To Top