Μεσσηνιακή Κουζίνα

Μεσσηνιακές Hμέρες Σύκου και Διαγωνισμός Μαγειρικής με τον Ηλία Μαμαλάκη

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΛΟΦΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ELITE

Κάθε χρόνο και καλύτερα βαδίζει η διοργάνωση της φημισμένης κι απόλυτα επιτυχημένης και καθιερωμένης “Γιορτής σύκου” που ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυλόφου!
Από την πατρίδα του σύκου, εκεί που η παραγωγή του Μεσσηνιακού σύκου καλά κραττεί, τα τελευταία χρόνια η εκδήλωση έδειξε σημάδια εξωστρέφειας και ήρθε και στην Καλαμάτα.
Έτσι σε μια εκδήλωση προπομπό της μεγάλης Αυγουστιάτικης γιορτής, που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες, θα διοργανωθεί και φέτος διαγωνισμός μαγειρικής και ζαχαροσπλαστικής με επίκεντρο και βασικό υλικό το σύκο!

“Σου αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική κι οι φίλοι σου υποστηρίζουν πως ό,τι κι αν φτιάξεις είναι πεντανόστιμο;
Έχεις κάποιες συνταγές με πρωταγωνιστή το σύκο;
Ε τότε τι περιμένεις;
Δήλωσε συμμετοχή στο polylofos.gr στο τηλέφωνο 6944224759 και φέρε τις ήδη έτοιμες δημιουργίες σου (είτε αλμυρές είτε γλυκές) στο ξενοδοχείο Elite City Resort στην Καλαμάτα, την Τετάρτη 24 Ιουλίου, 6-7 το απόγευμα.
Όλοι μπορείτε να λάβετε μέρος με περισσότερα από ένα γλυκά ή αλμυρά πιάτα.

Κεντρικό πρόσωπο της φετινής εκδήλωσης θα είναι ο γνωστός σε όλους μας Ηλίας Μαμαλάκης, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει «ζωντανά» πρωτότυπες συνταγές με σύκα.
Σας περιμένουμε όλες και όλους”!

Home

Μεσσηνιακές Hμέρες Σύκου και Διαγωνισμός Μαγειρικής με τον Ηλία Μαμαλάκη
To Top