Παιδί

“ΦροντίΖΩ”: Συγκεντρώνουν βιβλία για τη Δανειστική Βιβλιοθήκη του 2ου Δημοτικού Καλαμάτας

Μεγαλώνει κι ενισχύεται η εθελοντική δράση “ΦροντίΖΩ”

ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Το κοινωνικό φιλανθρωπικό έργο μιας ομάδας ανθρώπων που θέλουν να δείχνουν με πράξεις την αλληλεγγύη τους συνεχίζεται. Tη σπουδαία προσπάθεια δημιουργίας δανειστικής βιβλιοθήκης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο συντονίζει η ομάδα εθελοντών εκπαιδευτικών “ΦροντίΖω” και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, που ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες με τη συλλογή βιβλίων ώστε να φτιάξουν τη δική τους δανειστική βιβλιοθήκη για τους μαθητές του Σχολείου.

Στην προσπάθειά τους αυτή συστρατεύτηκε και ο μανιάτης αθλητής μεγάλων αποστάσεων Βασίλης Κουμανάκος που ενέπνευσε πολύ κόσμο με την υπερπροπσπάθειά του να διασχίσει 250 χιλιόμετρα στην αφιλόξενη έρημο της Σαχάρα μέσα σε 5 ημέρες και γενικά είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να βάζει στόχους και να τους πραγματοποιεί!

Καθημερινά περιμένουν και την δική σας προσφορά, τα εκπαιδευτικά και λογοτεχνικά βιβλία που επιθυμείτε να δωρίσετε στα παιδιά, από τις 15.00 μέχρι τις 20.00 τις ώρες που λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας (Βύρωνος 2), αλλά και στο καφέ DELI στην οδό Σφακτηρίας και Αναπλιώτη 26, τλφ 2721027210.

Το μήνυμα της δράσης, όπως μας τόνισε η Ολυμπιάδα Φασιλάκη, είναι”Φροντί ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η Ομάδα Εθελοντών εκπαιδευτικών δεν επιχορηγείται, δεν αμείβεται”…

To Top