Υγεία

Με 300 συμμετοχές αρχίζει το 10ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας

Περίπου 300 είναι μέχρι στιγμής οι συμμετοχές των ιατρών από όλη την Πελοπόννησο που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το διήμερο 10ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας, που διοργανώνει στην πόλη μας αύριο Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουνίου, η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας (ΙΕΜΕΣ), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μελέτης Βαριάς Νόσου.
Η τελετή έναρξης του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Χορού θα γίνει την Παρασκευή 8/6 στις 20:00.
Θα ακολουθήσει ειδική ομιλία με θέμα «Αστρονομία νετρίνο: Ανιχνεύοντας το Σύμπαν από τη θάλασσα της Μεσσηνίας», από τον Χρήστο Μάρκου, Διευθυντή ερευνών και συντονιστή της ομάδας αστροφυσικής στο Ινστιτούτο Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής του “Δημόκριτου”.

Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Σκρεπέτης, αναφέρει:
“Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Συνεδρίου Υγείας Μεσσηνίας, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες του συνεδρίου μας.
Το Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας έχει φθάσει αισίως τα δέκα έτη συνεχούς προσφοράς γνώσης στην Ιατρική Κοινότητα.
Παρά την οικονομική κρίση και τους περιορισμένους πόρους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας είναι σταθερά και ομόφωνα προσανατολισμένο στη συνέχιση και εξέλιξη του θεσμού, με το σκεπτικό ότι ο πλούτος της ιατρικής γνώσης δεν μπορεί να αποδεχθεί ως εμπόδιο την ένδεια χρημάτων και μέσων.
Πιστεύουμε ότι με την ενεργό συμμετοχή του ιατρικού κόσμου της Μεσσηνίας και όχι μόνο, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα συνέδριο αντάξιο της ποιότητας του ιατρικού δυναμικού του τόπου μας”.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου
http://www.iemes.gr/uploads/2/5/9/6/25960901/10o_%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF_%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%9C%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1.pdf

Με 300 συμμετοχές αρχίζει το 10ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας
To Top