Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Με βροχή η “πρώτη” Θεοδοσιάδη στα Παλιάμπελα (φωτο)

Υπό έντονη κατά διαστήματα βροχόπτωση στο προπονητικό γήπεδο της Καλαμάτας, στα Παλιάμπελα, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους μελανόλευκους ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Μετά την παρουσίαση του το μεσημέρι στα γραφέια της ΠΑΕ, ο 44χρονος τεχνικός επισκέφθηκε το Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας και εν συνεχεία μετέβη στα Παλιάμπελα όπου έβαλε για πρώτη φορά την φόρμα της ομάδας και μπήκε στο γήπεδο.

Μετά την γνωριμία και τις συστάσεις, ο Θεοδοσιάδης μίλησε στους παίκτες του, αναφέροντας κάποια απο τα στοιχεία της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας που θέλει να δεί στο γήπεδο.

Η προπόνηση έγινε σε έντονους ρυθμούς, διήρκεσε λίγο περοσσότερο απο μιάμιση ώρα και προς το τέλος χρειάστηκε να ανάψουν οι προβολείς.

Με εξαίρεση τον άτυχο Κουϊρουκίδη, ο οποίος υποβλληθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση χθες στην γνάθο, όλοι μελανόλευκοι φαίνεται πως θα είναι στην διάθεση του για το ματς της Κυριακής.

Μαζί και ο Χρήστος Ιντζίδης καθώς ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποφάσισε πως θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Θεσπρωτό και όχι την Κυριακή όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

 

 

Μαύρη Θύελλα: Με βροχή η “πρώτη” Θεοδοσιάδη στα Παλιάμπελα (φωτο)
To Top