Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Με Τιάγκο την Κυριακή, ένεση ο Μπουσμπίμπα

Ενισχυμένη με τον 32χρονο βραζιλιάνο Τιάγκο Φουρτουόσο θα παραταχθεί η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή απέναντι στην Καβάλα στο κρίσιμο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Το δελτίο του έμπειρου βραζιλιάνου επιθετικού εκδόθηκε από την ΕΠΟ και βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της Μαύρης Θύελλας γεγονός που αποτέλεσε την ευχάριστη είδηση της Παρασκευής καθώς τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο δεν παρουσίασαν σημαντική διαφοροποίηση.

Ο Κώστας Ηλιόπουλος έχει τεθεί νοκ άουτ ενώ για τον Νταούντ Μπουσμπίμπα υπάρχει μία χαραμάδα αισιοδοξίας καθώς έκανε ένεση και ενδέχεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, εκτός είναι ο Γιάννης Γαλούπης ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Χριστοφιλέα και Μάκο.

Η Μαύρη Θύελλα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το κυριακάτικο παιχνίδι με προπόνηση που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στα Παλιάμπελα ενώ λίγες ώρες μετά στον ίδιο χώρο θα προπονηθεί και η Καβάλα.

Μαύρη Θύελλα: Με Τιάγκο την Κυριακή, ένεση ο Μπουσμπίμπα
To Top