Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: H πρόταση της Ένωσης την διατηρεί στην Football League

Σε παραμονή της Καλαμάτας στην Football League και τη νέα σεζόν μεταφράζεται η πρόταση αναδιάρθρωσης που θα καταθέσει η Ένωση SL2/FL στην ΕΠΟ σε επαφές που θα γίνουν το προσεχές διάστημα.

Το σενάριο αναδιάρθρωσης που επικράτησε ήταν αυτό που ακουγόταν περισσότερο το τελευταίο διάστημα, με την διατήρηση δηλαδή των τριών επαγγελματικών κατηγοριών καθώς φαινόταν πως είχε χάσει έδαφος το ενδεχόμενο μιας Β’ Εθνικής δυο ομίλων.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, οι άνθρωποι της Ένωσης Super League 2 και Football League, θα έχουν συνάντηση με την ΕΠΟ και τον Αυγενάκη. Εκεί θα προτείνουν την παραμονή των τριών επαγγελματικών κατηγοριών, με την Super League 1 να αποτελείται από 18 ομάδες, την Super League 2 από 16 ομάδες και την Football League από 14 ομάδες χωρίς κανέναν υποβιβασμό σε καμία από τις τρεις κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, απόντος μόνο του εκπροσώπου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

1) Τα μέλη ενημερώθηκαν για τη συνάντηση με τον ΠΣΑΠ, στον οποίο θα αποστείλουν πρόταση να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας

2) Έγινε ενημέρωση σχετικά με την τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής SL 2.

3) Αποφασίστηκε η συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (29/6 η 21η και 4/7 η 22η αγωνιστική). Ακολούθως ορίστηκε επιτροπή που θα πλαισιώσει το τριμελές προεδρείο της Ένωσης υπό τους κ.κ. Αϊβάζογλου, Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη και Χριστοβασίλη και θα συναντηθούν με την ΕΠΟ, την ΕΡΤ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να συζητήσουν και να λύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την πραγματοποίηση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

4) Αποφασίστηκε η τροποποίηση προκήρυξης και η οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

5) Αποφασίστηκε να προταθεί στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ολοκληρωμένη πρόταση αναδιάρθρωσης που θα περιλαμβάνει 18 ομάδες στην SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL, χωρίς κανέναν υποβιβασμό σε καμία από τις τρεις κατηγορίες.

6) Ψηφίστηκε ομόφωνα συνεργασία της Super League 2, με το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την EFL Championship και την ΙΑΣΙΣ ΜΚΟ για το πρόγραμμα «New Youth Football».

Μαύρη Θύελλα: H πρόταση της Ένωσης την διατηρεί στην Football League
To Top