Αθλητισμός

Καλαμάτα BC: Συνεχίζει στο τιμόνι ο Παύλος Νώντας- Ανανεώνουν Μπάκας, Μπούσι, Καλογερόπουλος

 Oι διεργασίες έχουν ξεκινήσει στους μελανόλευκους για το χτίσιμο της ομάδας ενόψει Γ’ Εθνικής- Το Messinialive έχει το ρεπορτάζ

Η φετινή παρένθεση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έκλεισε για την Καλαμάτα BC και η επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες είναι πλέον γεγονός μετά και την ανακήρυξή της ως πρωταθλήτρια απο την Ένωση.

Οι μελανόλευκοι ξεκινούν τον προγραμματισμό για τη Γ’ Εθνική και η πρόσφατη συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας ήταν ένα από τα ραντεβού που έχουν κάνει οι μελανόλευκοι στο ξεκίνημα αυτό του προγραμματισμού τους που στόχο έχει αφενός μεν να οριστικοποιηθεί το μπάτζετ στο οποίο θα κινηθούν για τη νέα σεζόν και αφετέρου να αρχίσουν να βάζουν στο τραπέζι το κεφάλαιο ανανεώσεις και μεταγραφές.

Ξεκίνημα απο τον πάγκο

Το χτίσιμο της ομάδας θα ξεκινήσει από τον πάγκο όπου πλέον τυπικό είναι το θέμα της ανανέωσης με τον Παύλο Νώντα για μία ακόμη χρονιά καθώς αμφότερες οι πλευρές παρουσιάζονται ευχαριστημένες από τη συνεργασία.

Άλλωστε από την περσινή ανανέωση οι δύο πλευρές είχαν τονίσει πως  βρίσκονται σε κοινή γραμμή πλεύσης με στόχο να δημιουργηθούν γερές βάσεις για το κάτι παραπάνω στο μέλλον, κάτι που έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται.

Οι τρείς πρώτοι

Σειρά στην συνέχεια θα πάρουν οι ανανεώσεις παικτών, όπου και εδώ το έδαφος είναι πρόσφορο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive θα παραμείνει ο βασικός κορμός και τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, με την αρχή να κάνουν οι Ιωσήφ Μπούσι, Γιώργος Μπάκας και Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Οι επαφές θα γίνουν με το σύνολο του μελανόλευκου ρόστερ και θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν ευοδωθούν ενώ η Καλαμάτα BC θα μπει δυναμικά και στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να ενισχυθεί σε θέσεις που “πονάει“.

Οι ενδείξεις για το νέο πρωτάθλημα είναι πως θα πάμε σε έναν σχεδόν “πελοποννησιακό” όμιλο στη Γ Εθνική με δύο μόνο ομάδες από το κέντρο, πράγμα που σημαίνει πως η Καλαμάτα BC θα έχει αυξημένες πιθανότητες να διεκδικήσει κάτι καλό.

Καλαμάτα BC: Συνεχίζει στο τιμόνι ο Παύλος Νώντας- Ανανεώνουν Μπάκας, Μπούσι, Καλογερόπουλος
To Top