Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Πιάνουν και πάλι δουλειά

Μετά από τρεις μήνες ιώβειας υπομονής, σήμανε η ώρα της επιστροφής στο γήπεδο για την Καλαμάτα.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και πολύωρες τηλεδιασκέψεις, όλο αυτό το διάστημα, άναψε επιτέλους το πράσινο φως για την Football League, με τις 20 ομάδες της κατηγορίας να ανασυντάσσονται πλέον για να ξεκινήσουν προπονήσεις.

Οι μελανόλευκοι, που περίμεναν πως και πως όλο αυτό το διάστημα να ακούσουν τα ευχάριστα μαντάτα, θα περάσουν την ερχόμενη Δευτέρα και πάλι την πύλη του προπονητικού κέντρου της ομάδας στα Παλιάμπελα και αφού… μετρηθούν θα ξεκινήσουν έναν δεύτερο κύκλο προετοιμασίας για το πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος και οι άνθρωποι της ομάδες βρίσκονται τις τελευταίες ώρες με τα τηλέφωνα στα χέρια έχοντας σημάνει γενικόπροσκλητήριο για να μαζευτούν και πάλι όλοι μαζί μετά από το Νοέμβριο. Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα το διάστημα της καραντίνας έχουν απομείνει μόνο οι γηγενείς ποδοσφαιριστές, ο Τσελεπίδης με τον Μάρκοβιτς και οι Βραζιλιάνοι, με όλους τους υπόλοιπους να βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Με την πανδημία του κορονοϊού στο “κόκκινο” και την “Μήδεια” σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν όλοι να δώσουν το παρών στο πρώτο ραντεβού της Δευτέρας, ιδιαίτερα μάλιστα όσοι έχουν μεγάλες αποστάσεις να διανύσουν ή πτήσεις από το εξωτερικό.

Όπως και να έχει πάντως, η κανονικότητα θα επανέλθει τα προσεχή 24ωρα και η ομάδα θα ξεκινήσει δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη για στην έναρξη του προβλήματος, η οποία προσδιορίζεται για το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Στην… δεύτερηπρώτη” της ομάδας αναμένεται να βρίσκεται και ο 24χρονος αμυντικός Κώστας Παναγιώτου, με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία και θα αποτελέσει χειμερινό απόκτημα των μελανόλευκων. Αντίθετα, φαίνεται να έχει “κολλήσει” το θέμα του Σέρβου τερματοφύλακα Φίλιπ Ντμίτροβιτς, ο οποίος προς το παρόν δεν είναι ελεύθερος.

Επίσης αναμένεται να γίνει γνωστός και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Φίλιππου Μπολοβίνη, θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Αναστόπουλος.

 

 

Μαύρη Θύελλα: Πιάνουν και πάλι δουλειά
To Top