Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Ο επιχειρηματίας Κώστας Βεργής, νέος “συμπαίκτης” του Πρασσά στην ΠΑΕ Καλαμάτα

Με νέο επιχειρηματικό αίμα ανανεώνεται η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Καλαμάτα καθώς ο Γιώργος Πρασσάς έχει έρθει σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Κώστα Βεργή (στη φωτ. με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Παπασταμάτη), με τον οποίο διαθέτει κοινές καταβολές, έχοντας αμφότεροι καταγωγή από το Διαβολίτσι.

Πρόκειται για Μεσσήνιο επιχειρηματία ο οποίος τα τελευταία χρόνια στηρίζει οικονομικά τον ΑΟ Διαβολιτσίου, ομάδα του τόπου καταγωγής του ασχολούμενος μάλιστα ενεργά και σε καθημερινή βάση με τους “νερατζούρι”.

Οι δύο άνδρες είχουν τακτική επικοινωνία το τελευταίο δάστημα και το deal έχει κλειστεί απο μέρες, όπως ανέφερε το messinialive στις 21 Αυγούστου.

O Κώστας Βεργής είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας First Aid Ambulance, η οποία αναλαμβάνει την συνοδεία ασθενών κατά τη διακομιδή τους με όλα τα μέσα μεταφοράς, όπως ασθενοφόρα, αεροπλάνα, ελικόπτερα και πλοία, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές και αναλαμβάνει την πλήρη ιατρική κάλυψη εκδηλώσεων, συναυλιών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

O Μεσσήνιος επιχειρηματίας είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρίας Ortholine, η οποία ειδικεύεται σε εξοπλισμό ιατρικών ειδών,ορθοπεδικά είδη, οξυγόνα κ.α.

Οι ανακοινώσεις για την είσοδό του στο μετοχικό σχήμα της Μαύρης Θύελλας αναμένονται άμεσα. Θα γίνει κάτοχος του 20% των μετοχών λαμβάνοντας το ποσοστό αυτό από το 77% που διαθέτει τώρα ο Γιώργος Πρασσάς. Ο Γιάννης Νταόπουλος παραμένει με ποσοστό 13% και ο Γιώργος Ράλλης με 10%.

 

Μαύρη Θύελλα: Ο επιχειρηματίας Κώστας Βεργής, νέος “συμπαίκτης” του Πρασσά στην ΠΑΕ Καλαμάτα
To Top