Αθλητισμός

Καλαμάτα: Έρχεται δυνατή προσθήκη στην διοίκηση

H Καλαμάτα περιμένει τις αποφάσεις για την κατηγορία που θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν και παρά το γεγονός ότι ο φετινός σχεδιασμός έχει τιναχτεί στον αέρα με τη συνεχή αναβλητικότητα της EΠO στην έκδοση μιας τελικής απόφασης, ευελπιστεί πως το σίριαλ θα έχει ευτυχή κατάληξη στο τέλος και θα δημιουργηθεί η Super League 2 των δύο ομίλων.

Οι μελανόλευκοι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους μεταγραφικούς στόχους αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν σε υπογραφές εάν δεν υπάρξει η τελική απόφαση για την κατηγορία, καθώς οι τοπ περιπτώσεις που τους απασχολούν έχουν θέσει ως βασική προϋπόθεση την Β’ Εθνική.

Εκτός όμως από την ενίσχυση σε αγωνιστικό επίπεδο, οι πληροφορίες του Messinialive αναφέρουν πώς στα σκαριά βρίσκεται και μία νέα είσοδος σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχουμε αρκετά σύντομα ανακοινώσεις με τον νέο διοικητικό παράγοντα να αποτελεί ένα δυνατό συμπαίκτη στην ομάδα του Γιώργου Πρασσά, στην προσπάθεια για την αναγέννηση της Μαύρης Θύελλας.

Πρόκειται για Μεσσήνιο επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται ήδη στο χώρο του ποδοσφαίρου και φαίνεται πως οι απόψεις του ταυτίζονται απόλυτα με του Ελληνοαμερικανού ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Οι εξελίξεις στο θέμα θα είναι άμεσες και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν θα αργήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

Καλαμάτα: Έρχεται δυνατή προσθήκη στην διοίκηση
To Top