Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Επαναληπτικά τεστ κορονοϊού την Πέμπτη – Αγωνία για τις αποφάσεις του lockdown

Σε επαναληπτικά rapid test για τον κορονοϊό θα υποβληθούν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Καλαμάτας.

Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα τεστ που είχαν γίνει, οι μελανόλευκοι θα βρεθούν και πάλι στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας προκειμένου να εξεταστούν εκ νέου για covid-19..

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανιχνευτεί θετικό κρούσμα στην Καλαμάτα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι συνεχίζουν τις προπονήσεις στα Παλιάμπελα αναμένοντας να δουν τι θα γίνει με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το επικείμενο lockdown και το πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση του σήριαλ με τις ενστάσεις της Νίκης Βόλου είναι δεδομένο πως η football league θα γίνει με 20 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους αλλά με τα επιδημιολογικά δεδομένα να είναι σε έξαρση τις τελευταίες μέρες και να υπάρχει περίπτωση γενικότερου lockdown οι μελανόλευκοι περιμένουν να δουν εάν η απαγόρευση θα είναι γενικευμένη και αναλόγως να διαμορφώσουν τον προγραμματισμό τους.

Μαύρη Θύελλα: Επαναληπτικά τεστ κορονοϊού την Πέμπτη – Αγωνία για τις αποφάσεις του lockdown
To Top