Αθλητισμός

Μαύρη Θύελλα: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού- Αναστό: Προσοχή και να ακούμε τους ειδικούς

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ για covid-19 στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα της Καλαμάτας. Οι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και στελέχη της ΠΑΕ βρέθηκαν το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και υποβλήθηκαν στα rapid test. Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Θυμίζουμε πως συνολικά στο κέντρο υγείας Καλαμάτας διενεργήθηκαν 105 τεστ και αφορούσαν τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και στελέχη των τριών μεσσηνιακών ομάδων των εθνικών κατηγοριών, δηλαδή των Καλαμάτας, Διαβολιτσίου και Πάμισου και όλα βγήκαν αρνητικά.

“Έτσι όπως είναι η κατάσταση πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Τα κρούσματα στην χώρα μας δυστυχώς έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να το πάρουμε αψήφιστα. Είναι επιτατική ανάγκη να προσέχουμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, ανέφερε ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έκαναν το τεστ.

Οι μελανόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους στα Παλιάμπελα ενώ ένα γκρουπ παικτών πέρασε από εργομετρικά. Οι υπόλοιποι θα περάσουν την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θυμίζουμε έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων.

 

To Top