ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαύρα σκοτάδια μόλις 100 μέτρα από το Μέγαρο Χορού στον Σταθμό

ΦΑΚΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ

Βυθισμένη στο σκοτάδι βρίσκεται εδώ και 4 μήνες (!) μία από τις πιο κεντρικές διασταυρώσεις της πόλης, μόλις 100 μέτρα από το Μέγαρο χορού αλλά και από τον σταθμό του τρένου!

Η διασταύρωση της οδού Παλαμά στις αρχές της Ύδρας, ακριβώς στις γραμμές του τρένου, από τα μέσα του καλοκαιριού είναι βυθισμένη στο σκοτάδι, αφού τέσσερις κολώνες φωτισμού είναι σβηστές για άγνωστο λόγο.
 Αποτέλεσμα είναι οι εκατοντάδες πεζοί και οδηγοί που έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητά τους στο παρακείμενο πάρκινγκ που βρίσκεται στην περιοχή, να διασχίζουν το δρόμο με μεγάλο κίνδυνο και να χρειάζονται φακό κυριολεκτικά και για να βλέπουν αλλά και για να τους δουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα από την Αρτέμιδος.

Προβληματικό σημείο εδώ και μήνες

Στο συγκεκριμένο σημείο και στο παρελθόν ήταν προβληματικός ο φωτισμός, αφού το σύμπλεγμα από τις κολόνες της Δ.Ε.Η. ακριβώς στις γραμμές του τρένου, για μεγάλο διάστημα ένα βράδυ άναβε, ένα βράδυ έσβηνε κι έκανε και θόρυβο

Ακριβώς στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το σημείο, ήταν και κατά την διεξαγωγή του Διεθνούς φεστιβάλ χορού…/div>

Η δημοτική αρχή οφείλει άμεσα να λύσει το όποιο πρόβλημα γιατί σε λίγες εβδομάδες ξεκινά να λειτουργεί κι ο ποδηλατόδορμος και γιατί τώρα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα.

To Top