ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαραθώνιος Αγάπης για τα αδέσποτα ζώα “Penny Marathon”

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 06:00 ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ – 3 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Μαραθώνιος Αγάπης για τα αδέσποτα ζώα “Penny Marathon” διεξάγεται αύριο Κυριακή, και περιμένει τη συμμετοχή και την εγγραφή συμμετεχόντων σε μία από τις διαδρομές του: 42 χλμ., 12 χλμ. και 2 χλμ., είτε για τρέξιμο είτε για ποδήλατο.

Επίσης, μπορεί κανείς να γίνει χορηγός ή υποστηρικτής της διοργάνωσης.
Για τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής, καθώς είναι ένας συμβολικός αγώνας δρόμου, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα: Το “Penny Marathon” έχει στόχο ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων ζώων, τα οποία γεννιούνται ή εγκαταλείπονται στους δρόμους της Ελλάδας, περιπλανιούνται, αρρωσταίνουν, κακοπoιούνται, σκοτώνονται και πεθαίνουν αβοήθητα.

“Αν δεν μας αρέσει όλο αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει δίπλα μας με τα αδέσποτα, ας κάνουμε εμείς την αλλαγή…” είναι το σύνθημα. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6947962410.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να ποδηλατήσουν παρέα με τους τετράποδους φίλους τους.

Οι εκκινήσεις θα δοθούν στο Πανελλήνιο: 6 π.μ. (Κιτριές και πίσω), 8.30 π.μ. (“Messinian Bay” και πίσω) και 9.30 π.μ. (ως το “Φιλοξένια” και επιστροφή – διαδρομή προσιτή για ποδηλάτες και ανθρώπους κάθε ηλικίας).

• Από τις 11 το πρωί οι άνθρωποι του “Penny Marathon” θα βρίσκονται στο “Yachting” στη μαρίνα και θα μας περιμένουν,μαζί με όλους τους συμμετέχοντες στο μαραθώνιο,με φιλέματα, χορευτικά και καλή καρδιά.
Η τελετή λήξης είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε από Penny Marathon στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

To Top