ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαντίνεια: Μητέρες και μωρά σώθηκαν από θαύμα!

Κυριολεκτικά από θαύμα σώθηκαν δύο μαμάδες και δύο βρέφη στα καρότσια τους χθες βράδυ στην Μικρή Μαντίνεια σε παραλιακό μαγαζί, όταν έσπασε ένα τεράστιο και βαρύ σύμπλεγμα κλαδιών από αλμυρίκι, και προσγειώθηκε ευτυχώς πάνω στη ομπρέλα του καταστήματος, που ευτυχώς άντεξε το βάρος του σπασμένου δέντρου!

Συγκεκριμένα,τύχη βουνό είχαν το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 23:30 δύο μαμάδες με τα παιδάκια τους όταν επέλεξαν να καθίσουν και να δροσιστούν στον υπαίθριο χώρο του μαγαζιού “Αλώα” στην Μικρή Μαντίνεια.

Ξαφνικά άκουσαν έναν θόρυβο σπασίματος και είδαν την ομπρέλα από πάνω τους να τσακίζει από το βάρος ενός τεράστιου κλαδιού που αποκολλήθηκε από το σάπιο δέντρο και έμεινε ακριβώς λίγα εκατοστά πάνω από τα κεφάλια τους!

Αμέσως άρπαξαν τα βρέφη και απομακρύνθηκαν, ενώ στην περιοχή δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση από τα γύρω μαγαζιά, με τον ιδιοκτήτη να τρέχει πανικόβλητος να βοηθήσει και να διαπιστώσει αν όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Για καλή τους τύχη κάθισαν κάτω από γερή ομπρέλα που άντεξε το βάρος και όχι σε κάποιο ξεσκέπαστο μέρος, γιατί τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Τα αλμυρίκια αυτά βρίσκονται στην περιοχή για περίπου 50 χρόνια και κάποια από αυτά είναι γηρασμένα και ταλαιπωρημένα από το χρόνο.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό, αφού και πέρσι ένα μεγάλο κλαδί είχε προσγειωθεί σε σταθμευμένο μηχανάκι στην πρόσοψη του καταστήματος, χωρίς ευτυχώς και τότε να υπάρξει τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Οι δύο μητέρες και τα παιδιά τους είναι καλά στην υγεία τους και αποχώρησαν μετά από το σοκ και την ταραχή, που πέρασαν.

Μαντίνεια: Μητέρες και μωρά σώθηκαν από θαύμα!
To Top