ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαντίνεια έδειξε την αλληλεγγύη της στους Τρίτεκνους

Συγκινητική ήταν για δεύτερη φορά η προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας προς τον Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίαας εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΜΑΝΤΙΝΑΙΟΙ”!

Τα μέλη του δραστήριου συλλόγου της όμορφης Μαντίνειας πρόσφεραν σήμερα προς τις άπορες οικογένειες του Συλλόγου Τριτέκνων ενόψη των χριστουγεννιάτικων εορτών μια σημαντική ποσότητα σε λάδι, ζυμαρικά, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρη κ.λ.π., κάνοντας πράξη το “όλοι μαζί μπορούμε”, δείχνοντας έμπρακτη αλληλεγγύη.
Η προσπάθεια ήταν συγκινητική καθώς από την εθελοντική αυτή δράση συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε άπορες του συλλόγου για να νιώσουν ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

Ο πρόεδρος των Τριτέκνων Χρήστος Κορομηλάς ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία την πρόεδρο του συλλόγου Μικράς Μαντίνειας Έφη Καμπουγέρη, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Στέλιο Λιακέα και τους κατοίκους της περιοχής και ανέφερε πως “η αλληλεγγύη που επιδεικνύετε αυτή την περίοδο σε ανθρώπους που δοκιμάζονται αποτελεί το μοναδικό καταφύγιο που διαθέτουν” και ευχήθηκε η νέα χρονιά να αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα για όλους.

Προετοιμασία για τις 23/12

Πλέον τα μέλη του Συλλόγου της Μαντίνειας προετοιμάζονται για να έχουν μια πλήρη εορταγορά στο σπιτάκι του Συλλόγου στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας στις 23/12 και δημιουργούν διάφορα δωράκια!

Η Μαντίνεια έδειξε την αλληλεγγύη της στους Τρίτεκνους

Δημοφιλέστερα

To Top