ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαντάς: “Γνώμονάς μου στην πολιτική ήταν και θα είναι η αλήθεια”

Για πολιτική του στοχοποίηση κάνει λόγο ο Περικλής Μαντάς σε ανακοίνωση που εξέδωσε και δηλώνει πως ο ίδιος είπε την αλήθεια, που είναι και ο μόνος γνώμονάς του στην πολιτική. Θεωρεί ότι η πραγματική αιτία της απόπομπής του ήταν η δήλωση-καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Τρίπολης. Δηλώνει ότι ο ίδιος υπέβαλε παραίτηση από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη και πως θα συνεχίσει πλέον ως περιφερειακός σύμβουλος να υπηρετεί τους πολίτες που τον εξέλεξαν.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

“Με έκπληξή μου είδα πως στο δελτίο τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρεται ως αιτία αποπομπής μου η αληθινή στάση μου, στο πολύ σοβαρό θέμα που ανέκυψε στη Μεσσηνία και ταλανίζει ολόκληρη την Πελοπόννησο. Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν περιορίζεται μόνον εκεί…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως σε αυτή την συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης επέλεξε πρωτίστως να μου επιρρίψει «ευθύνες» ολοκληρώνοντας την πολιτική στοχοποίησή μου για την προ μηνός δήλωσή μου, καταδίκης της πολιτικής συμπεριφοράς της κυβέρνησης στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου.

Γνώμονάς μου στην πολιτική ήταν, είναι και θα είναι μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ. Την ΑΛΗΘΕΙΑ που είπα σήμερα ενώπιον όλων των συναδέλφων μου. Μια ΑΛΗΘΕΙΑ που πηγάζει από την προσωπική μου ηθική και ακεραιότητα, που είναι πάνω από «την πολιτική ηθική» που επικαλούνται ορισμένοι.

Με αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ οδηγό, ΕΓΩ υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.
Συνεχίζω πλέον ως Περιφερειακός Σύμβουλος να υπηρετώ τους πολίτες της Μεσσηνίας που με εξέλεξαν”.

Μαντάς: “Γνώμονάς μου στην πολιτική ήταν και θα είναι η αλήθεια”
To Top