ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mαξίμου: ΝΔ – ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να εκτρέψουν την συζήτηση από τον Παπαντωνίου

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΟΡΟΣ

«Αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τον εκφυλισμό, την ηθική κατάντια και την καταρράκωση θεσμών και αξιών επιχειρούν με λάσπη στον ανεμιστήρα να πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, μετά την σημερινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την παράδοση στον εισαγγελέα της συνέντευξης του Νίκου Κοτζιά, στην οποία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ανέφερε πως ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο χρηματισμό της κυβέρνησης από το Σόρος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

«Είναι αξιοθαύμαστη, αν και με καταφανείς στόχους, η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να εκτρέψουν τη συζήτηση από την πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου, των μαύρων ταμείων και του χορού των εκατομμυρίων, από την πραγματικότητα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που οικοδόμησαν.

Αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τον εκφυλισμό, την ηθική κατάντια και την καταρράκωση θεσμών και αξιών επιχειρούν με λάσπη στον ανεμιστήρα να πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι

Οι έρευνες και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης όμως δεν αποκρύβονται, δεν παραγνωρίζονται και πολύ περισσότερο δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη τους.

Ο ελληνικός λαός έχει κρίση, έχει γνώση και διαμορφώνει άποψη πέρα και έξω από τους σχεδιασμούς και τις βλακώδεις επικοινωνιακές δήθεν καταιγίδες που ενορχηστρώνουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Η μόνη ομερτά που υπήρχε αλλά σπάει μέρα με τη μέρα είναι αυτή του κου Μητσοτάκη και των εκσυγχρονιστών συνοδοιπόρων του.

Πιθανόν περιμένουν κάτι και φοβούνται. Εξ ου και ο πανικός», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, πηγές που πρόσκεινται στο Κίνημα Αλλαγής, καλούσαν την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που είχε θέσει νωρίτερα σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχετικά με το αν θα υπάρξει εισαγγελική διερεύνηση “για τα 50 εκατ. του Τζ.Σόρος που είπε ο κ.Καμμένος ότι πήρε η Κυβέρνηση; Θα διερευνηθεί και η υπόθεση των 24,5 δις ευρώ που χάθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες με τους χειρισμούς Τσίπρα-Καμμένου; Πόση διαφάνεια αντέχει η κυβέρνηση;”

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Για επιχείρηση αντιπερισπασμού από “τα ορφανά του Σημίτη” κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές, απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες».

Πηγή:News247.gr

Mαξίμου: ΝΔ – ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να εκτρέψουν την συζήτηση από τον Παπαντωνίου
To Top