ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάκαρης: “Λάθος ο χώρος που γίνεται ο Σαϊτοπόλεμος”

Μεταξύ των θεμάτων που έθιξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ο Μανώλης Μάκαρης, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν αφενός η αντικατάσταση του αγωγού υδροδότησης Φ600, και αφετέρου εξέφρασε την αντίθεσή του για τον χώρο που γίνεται ο σαϊτοπόλεμος, αντιπροτείνοντας την παραλία. Αναλυτικά:

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο Φ600 ΖΗΤΑ Ο ΜΑΚΑΡΗΣ

Την αντικατάσταση του αγωγού υδροδότησης της Καλαμάτας ζήτησε ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, Μανώλης Μάκαρης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας. Όπως είπε, ο αγωγός παρουσιάζει προβλήματα με συχνές διαρροές λόγω κατασκευαστικών λαθών, με κίνδυνο να γίνει εκτεταμένη διακοπή νερού, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για αγωγό που κατασκευάστηκε το 1978 και μαζί με τον ακόμα παλαιότερο (από το 1936) Φ300 είναι οι κύριοι αγωγοί που υδροδοτούν την πόλη. Μάλιστα, όπως είπε, το πρόγραμμα ΦιλόΔΗΜΟΣ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για θέματα ύδρευσης.

"ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΑΪΤΟΠΟΛΕΜΟΣ"

Την αντίθεσή του με τον χώρο διεξαγωγής του Σαϊτοπόλεμου-στο βόρειο πάρκινγκ του Νέδοντα- εξέφρασε ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, Μανώλης Μάκαρης. Όπως εξήγησε, ο χώρος δεν προσφέρεται για τέτοια θεάματα, καθώς πέρα απ' όσους είναι στην πρώτη σειρά, οι υπόλοιποι δεν βλέπουν, και όπως είπε τίθεται θέμα ασφάλειας για τους θεατές, καθώς κάποιοι βρίσκονται αρκετά κοντά με τους σαϊτομάχους. Μάλιστα, αντιπρότεινε να εξεταστούν και άλλες λύσεις όπως για παράδειγμα να γίνεται στην Παραλία.

Δημοφιλέστερα

To Top