ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάκαρης: “Η ανεξαρτητοποίηση της Αγγελή είναι προσχώρηση στην παράταξη του Δημάρχου”

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΚΑΡΗ-ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δεν έκρυψε την πικρία του ο Μανώλης Μάκαρης για την δήλωση ανεξαρτητοποίησης της μέχρι πρότινος δημοτικής συμβούλου του Μαρίας Αγγελή. Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες” αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ανεξάρτητη πλέον Μαρία Αγγελή, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η ανεξαρτητοποίησή της αποτελεί προσχώρηση στην παράταξη του Δημάρχου, στη συνέχεια έριξε τα βέλη του στον ίδιο το Δήμαρχο Καλαμάτας, εκτιμώντας ότι αυτό είναι αποτέλεσμα του “προσκλητηρίου αποστασίας” που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Μανώλης Μάκαρης κατήγγειλε ως “καθαρά αντιδημοκρατικό” τον τρόπο αυτόν του Δημάρχου, συμπληρώνοντας ότι τώρα κατόπιν των δικαστικών εξελίξεων με τον Δ.Κουκούτση και της καταδίκης της Χρυσής Αυγής, η παράταξη του Δημάρχου έχει ανάγκη νέα στελέχη.

Αιχμές όμως άφησε και κατά της απελθούσας πλέον από την παράταξή του, Μαρίας Αγγγελή, λέγοντας ότι η ιδεολογία του Ανοιχτού Δήμου είναι προοδευτική και ήταν ξεκάθαρη από την αρχή και το 2014 αλλά και το 2019 σε όλα τα μέλη που επέλεξαν να συστρατευτούν στο πλευρό του. Δεν άλλαξε κάτι. Σε γενικές γραμμές ο Μανώλης Μάκαρης “φωτογράφισε” ως κύριο υπεύθυνο για τις ανεξαρτητοποιήσεις τον Δήμαρχο Καλαμάτας.

Μαίρη Περδικέα

To Top