Αθλητισμός

Εντολή Μητσοτάκη: Ανακαλείται η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα

ΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ…

“Μένουμε ασφαλείς-Φίλαθλοι” στα γήπεδα ήταν η χθεσινή ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που καθόριζε τους όρους και τις προϋποθέσεις για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής. Σήμερα η Κυβέρνηση, “με εντολή Μητσοτάκη”, παίρνει πίσω την απόφαση αυτή, καθώς εκτιμήθηκε ότι στέλνει το λάθος μήνυμα στον κόσμο, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων. Αναλυτικά:

Την  ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα ανακοίνωσε η κυβέρνηση το πρωί της Τρίτης με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Εντολή Μητσοτάκη: Ανακαλείται η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα
To Top