Επί Σκηνής

Μ.Ε.Θ.: Αυλαία έριξε “Ο Παπουτσωμένος γάτος” με δυο τελευταίες παραστάσεις

Δύο τελευταίες παραστάσεις έδωσε Κυριακή 4/3 η παιδική σκηνή του ΜΕΘ στη Φιλαρμονική του έργου “Ο Παπουτσωμένος γάτος” που ανέβασε για πρώτη φορά με εξαιρετική επιτυχία!

Το ΜΕΘ έχοντας αποδείξει την ευαισθησία του στα θέματα προσβασιμότητας των ατόμων με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα προσέφερε τη δυνατότητα και στα παιδιά με προβλήματα βαρηκοΐας να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση με ταυτόχρονη μετάφρασή της στη νοηματική. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα και στα παιδιά αυτά να απολαύσουν το θεατρικό παραμύθι του παπουτσωμένου γάτου και να κατανοήσουν τη σημασία του.

Την προσεχή Τετάρτη στις 10 το πρωί, ο θίασος του Μ.Ε.Θ. θα δώσει μια ειδική παράσταση για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Τηλ. Κρατησεων: 6945237722
Προπωληση: Βιβλιοπωλειο Μακρής από το 1928
Σκηνοθεσία: Αναστασία Λεντούδη
Βοηθός σκηνοθέτη: Θεοδώρα Σπυροπούλου
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Βενετσάνος Μπαλόπουλος
Συνθέτης – στιχουργός: Λεωνίδας Βέλλης
Μουσικοί: Λεωνίδας Βέλλης, Κώστας Μανιάτης
Τραγούδι: Κατερίνα Κατσαμπάνη
Φροντιστήριο: Μαρία Λυκούση
Ηχητικά – φωτισμοί: Γιώργος Νικολόπουλος
Κατασκευή σκηνικού: Γιώργος Αγγελόπουλος
Φωτογράφιση: Λεωνίδας Μακρής

Παίζουν: Παύλος Κλάδης, Κωνσταντίνος Ρέντας, Βασίλης Στεφανόπουλος, Βασιλική Σεβαστέλη, Ελένη Ρομπόγλου, Έλενα Παπαευγενίου, Κώστας Αλεξίου, Μαρία Λυκούση, Έλενα Καυκά, Θεοδώρα Σπυροπούλου, Ολυμπία Βενιζελέα, Σοφία Δούση, Ελένη Γιαννακοπούλου, Αντώνης Μπούνας, Τάκης Βασιλόπουλος, Γεράσιμος Δημόπουλος, Νικολέττα Λυμπεροπούλου, Χρυσούλα Σιψά.
“Ο παπουτσωμένος γάτος” από την Παιδική Σκηνή του ΜΕΘ. Μια παράσταση που θα τη χαρούν μικροί και μεγάλοι!

To Top