ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Λύγισε” ο δήμαρχος Μεσσήνης- Με δάκρυα στα μάτια εξέφρασε την οδύνη του για τον Χρήστο Μαλαπάνη

Συντετριμμένος ο Τσώνης για Μαλαπάνη: “Του οφείλω πολλά, ήταν ο μέντοράς μου!”

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΤΣΩΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΛΑΠΑΝΗ

Συντετριμμένος εμφανίστηκε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης. Ο δήμαρχος λύγισε από τη συγκίνηση και τη συναισθηματική φόρτιση και δεν έκρυψε τα δάκρυά του για την απώλεια του φίλου και συνοδοιπόρου του, για τον μέντορά του, όπως τον αποκάλεσε.

Ο Γιώργος Τσώνης εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του και με θερμά λόγια καρδιάς και δάκρυα στα μάτια έκανε λόγο για έναν άνθρωπο βαθύτατα δημοκρατικό, με ιδιαίτερες αξίες για την πολιτική και τη ζωή.
“Του οφείλω προσωπικά πολλά πράγματα, γιατί ήταν ο μέντοράς μου στην αυτοδιοίκηση και στη ζωή. Ήταν δίπλα μου. Τον αγάπαγα και με αγάπαγε πολύ”.
Ο δήμαρχος Μεσσήνης επεσήμανε πόσο πολύ είχε βοηθήσει ο Χρήστος Μαλαπάνης όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τον Δήμο Μεσσήνης.
Ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους, καθώς λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης και της οδύνης του για τον χαμό του φίλου του Χρήστου Μαλαπάνη δεν ήταν σε θέση να παρουσιάσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για το Καρναβάλι της Μεσσήνης και ανέθεσε τον ρόλο αυτόν στην αντιδήμαρχο Γεωργία Παναγοπούλου.

Μαίρη Περδικέα

To Top