Τουρισμός

Λονδίνο: Βραβείο στο ελληνικό περίπτερο στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση

“BEST STAND FOR DOING BUSINESS”

H Ελλάδα και ο ΕΟΤ βραβεύτηκαν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου WorldTravelMarket 2017 για το καλύτερο περίπτερο, που ξεχώρισε για τη μεγάλη επισκεψιμότητα και τις επαγγελματικές επαφές.

Το βραβείο “Best Stand for Doing Business” παρέλαβε από τους διοργανωτές της έκθεσης ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας και η επικεφαλής του ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Η βράβευση αυτή αποτυπώνει το υψηλό ενδιαφέρον για την Ελλάδα από παράγοντες των ξένων τουριστικών αγορών που επισκέπτονται και πραγματοποιούν επαφές και συναντήσεις με τους Έλληνες εκθέτες που φιλοξενεί το ελληνικό περίπτερο.

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Τσέγα πραγματοποιούν μεγάλο αριθμό επαγγελματικών συναντήσεων για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη Μεγάλη Βρετανία και την ανάδειξη της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.

Στο περίπτερο του ΕΟΤπου βραβεύτηκε συμμετέχουν 70 εκθέτες από την Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου συμμετέχει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα αύριο ολοκληρώνεται η Έκθεση Καλλιτεχνικής Αεροφωτογραφίας στο Hellenic Centre στο Λονδίνο, με θέμα τοπία της Πελοποννήσου φωτογραφημένα από ψηλά.

Η Μυθική Πελοπόννησος όπως τη βλέπουν οι Θεοί!

Λονδίνο: Βραβείο στο ελληνικό περίπτερο στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση
To Top