Αθλητισμός

Με Λίβα ο Πανθουριακός στην εκδίκαση της ένστασης

Ο έγκριτος νομικός θα υποστηρίξει τις θέσεις των νταμπλούχων Μεσσηνίας την Πέμπτη (9/6) στην Πειθαρχική επιτροπή

Ο έγκριτος νομικός Αργύρης Λίβας θα είναι ο νομικός εκπρόσωπος του Πανθουριακού στην εκδίκαση της ένστασης του Πανηλειακού που έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη 9/6, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας έχουν κερδίσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική με την απόδοσή τους στις τέσσερις γραμμές καθώς έλαβαν την 2η θέση στην κατάταξη των μπαράζ, με την αίρεση ωστόσο της ένστασης των πρωταθλητών Ηλείας που κατέλαβαν την 3η προνομιούχο θέση. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 2-1 και κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική διεξαγωγή του παιχνιδιού υποστηρίζοντας πως ο Πανθουριακός δεν προσκόμισε τη νομότυπη άδεια τέλεσης αγώνα. Ζητούν την κατακύρωση υπέρ τους του αγώνα πράγμα που σημαίνει πως στην πρώτη τριάδα αντί του Πανθουριακού θα βρεθεί ο 4ος της κατάταξης Πανγυθεατικός. H ομάδα της Λακωνίας δεν παρακολουθεί αμέτοχη την διαδικασία και πληροφορίες αναφέρουν πως έχοντας έννομο συμφέρον θα έχει νομική εκπροσώπηση.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποτελείται από πέντε μέλη, συνεδριάζει δε και αποφασίζει σε τριμελή σύνθεση, συγκροτούμενη από τον Πρόεδρο ή τον Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο μέλη. Οι δυο πλευρές έχουν το δικαίωμα έφεσης επί της απόφασης που θα εξεταστεί απο την Επιτροπή Εφέσεων της ομοσπονδίας.

Με Λίβα ο Πανθουριακός στην εκδίκαση της ένστασης

Δημοφιλέστερα

To Top