Υγεία

Λεβεντάκης: Θα δώσουμε αγώνα για να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Αγαπητοί συμπολίτες του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Πριν από λίγη ώρα, ενημερώθηκα από επίσημα χείλη, για την πρόθεση των αρμοδίων αρχών ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ σε άλλη μια υπηρεσία των Φιλιατρών.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, θέλουν να αποτελεί σε λίγο καιρό παρελθόν για τον τόπο μας.

Ένα Κέντρο Υγείας στελεχωμένο με εξαιρετικούς επιστήμονες, που εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και που φτάνει σήμερα, εξαιτίας τους (αρμοδίων αρχών), να καλείται να δώσει αγώνα, για να κρατηθεί το ίδιο στη ζωή.

Σε μια πόλη που αιμορραγεί, από τη συνεχή υποβάθμισή της, έρχονται να δώσουν τη “χαριστική βολή” κλείνοντας το Κέντρο Υγείας και αφήνοντας στην τύχη τους παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ λοιπόν, από εδώ, κάθε αρμόδια υπηρεσία, πως πρώτος εγώ, οι πολίτες των Φιλιατρών, καθώς και όλοι οι Τριφύλιοι συμπολίτες μας ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.

Θα αγωνιστώ, με όλες μου τις δυνάμεις, καθώς και με τη δική σας στήριξη, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ… Η συνεχής υποβάθμιση της πόλης των Φιλιατρών, πρέπει να λάβει οριστικά τέλος.

Όχι μόνο ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ αυτή την απόφαση ντροπής και αίσχους, αλλά θα κάνετε το παν, ώστε να επαναλειτουργήσουν στα Φιλιατρά και όλες οι άλλες υπηρεσίες που εσείς κλείσατε.

Δεν αξίζει στην πόλη αυτή, που συντηρεί οικονομικά ολόκληρη την Τριφυλία, η κατάρρευση και η παρακμή.

ΚΑΛΩ λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας, καθώς και όλους τους Συλλόγους της Τριφυλίας, να σταθούν δίπλα μου και δίπλα στους κατοίκους των Φιλιατρών, και να αποδείξουμε πως όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε το “φιλί της ζωής” σε μια πόλη, που “κάποιοι” την άφησαν να αργοπεθαίνει.

Δεν είμαστε μία αμελητέα ποσότητα οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας, είμαστε 40.000 άνθρωποι, που θα παλέψουμε για τα δικαιώματά μας και να μην υποτιμάτε, σε καμία περίπτωση, τη δύναμή μας.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ, 7 Ιουνίου 2019
Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Λεβεντάκης: Θα δώσουμε αγώνα για να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών
To Top