Επί Σκηνής

Ανοιχτή Πρόσκληση για Απολογισμό του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και προοπτικές για το μέλλον

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η οργανωτική, καλλιτεχνική και παιδαγωγική επιτροπή του Φεστιβάλ έχει προσκαλέσει τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ιστορικού Δημαρχείου (πεζόδρομος Αριστομένους) όλες τις παρατάξεις που πήραν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο και στην Περιφέρεια, τους εκπαιδευτικούς και τους φορείς που τους εκπροσωπούν, τους συλλόγους γονέων κια όποιον ενδιαφέρεται για το πολιτισμό όταν αυτός αφορά κυρίως στα παιδιά και στους νέους, με θέμα: “Απολογισμός του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και προοπτικές για το μέλλον”
Η πολιτιστική δημιουργία και άνθιση στην περιοχή μας με εργαλείο τη μαγική τέχνη του κουκλοθέατρου μέσα από το θεσμό του φεστιβάλ κουκλοθέατρου, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε όλοι μαζί, να το στηρίξουμε και να το αναπτύξουμε παραπέρα.
Η παρουσία όλων των ΜΜΕ της περιοχής μας του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου στη συνάντηση με όλους τους παραπάνω φορείς, θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη.
Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή στήριξη να συνενώσουμε όλες τις δυνάμεις που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και να φύγουμε από την εσωστρέφεια που μας χαρακτηρίζει πολλές φορές!


Ανοιχτή Πρόσκληση για Απολογισμό του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και προοπτικές για το μέλλον
To Top