Αθλητισμός

Λεουτσάκος: “Ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η υποψηφιότητα του Ζαγοράκη”

Ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 Football league αναφέρθηκε με προσωπική δήλωση στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε με προσωπική δήλωση στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος αναφέρει πως η υποψηφιότητά του “αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να αναδείξουμε όσα μας ενώνουν.”

Αναλυτικά:

Η είδηση της υποψηφιότητας για την προεδρεία της ΕΠΟ του αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου που υπέγραψε το 2004 τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, είναι κάτι περισσότερο από συμβολική για όσους αγωνιζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο του αθλήματος.

Αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να αναδείξουμε όσα μας ενώνουν. Και πάνω από όλα να αγωνιστούμε ενωμένοι για να κερδίζει ο Έλληνας φίλαθλος το ποδόσφαιρο και το σεβασμό που δικαιούται.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας προόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι αυτό χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρεία της ΕΠΟ ως ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το χώρο μας.”

Λεουτσάκος: “Ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η υποψηφιότητα του Ζαγοράκη”

To Top