Αθλητισμός

Λεουτσάκος: «Με 11 ομάδες αν δεν πάρει η Δόξα πιστοποιητικό»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την σέντρα στη Super League 2, όμως υπάρχει μία «εκκρεμότητα» που αφορά το πιστοποιητικό συμμετοχής που πρέπει να πάρουν ορισμένες ομάδες.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για το ζήτημα στο Βόλος 98,6 FM.

«Θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνει κι αυτό (σ.σ. να πάρουν πιστοποιητικό) . Αν μέχρι την Τετάρτη, Πέμπτη δεν έχουμε απάντηση από την Επιτροπή, την Τρίτη έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε συμβούλιο, θα δούμε νομικά πώς και τί γίνεται και θα αποφασίσουμε».

Για το αν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αυτήν την εκκρεμότητα ανέφερε: «Όχι. Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι θα συνεδριάσει η Επιτροπή. Πιέζουμε πολύ και για τις ομάδες της Football League. Η Επιτροπή έχει να συνεδριάσει πάνω από έναν μήνα, όμως παρακολουθεί και βλέπει πότε ξεκινάνε τα πρωταθλήματα και αποφασίζει να κάνει συνεδριάσεις».

Στην περίπτωση που η Δόξα Δράμας δεν πάρει πιστοποιητικό είπε:«τότε θα μείνουν οι ομάδες 11 στη Super League 2, πράγμα που το απεύχομαι».

Σε επισήμανση πως ο ΚΑΠ ορίζει ότι ένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει με λιγότερες ομάδες από αυτές που ορίζει η προκήρυξη και εκείνος σχολίασε πως «η δική μας δεν έχει ‘περάσει’ ακόμα, γιατί κάναμε τροποποίηση. Την Παρασκευή θα «περάσει», θα συζητηθεί».

Για το αν θα αλλάξει και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 11 ομάδες ήταν… ξεκάθαρος. «Αν μας απαντήσει την Τετάρτη δεν παίζεις, δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά, δεν είναι στο χέρι το δικό μας. Δεν πήρες αδειοδότηση, η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη».

Λεουτσάκος: «Με 11 ομάδες αν δεν πάρει η Δόξα πιστοποιητικό»
To Top