ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λειτουργούν πάλι τα φανάρια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Οι φωτεινοί σηματοδότες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκευάσθηκαν και λειτουργούν. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, τα φανάρια είχαν υποστεί σοβαρή βλάβη και η επισκευή τους έγινε από το Δήμο Καλαμάτας, σε συνεργασία με την εταιρεία που είχε την τεχνογνωσία.
Σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση ότι οι σηματοδότες έχουν τοποθετηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Να σημειωθεί ότι το θέμα είχε έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας από την παράταξη “Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες” και τον επικεφαλής της Μανώλη Μάκαρη, ο οποίος ως γιατρός που εργάζεται καθημερινά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, είχε επισημάνει ότι λόγω της βλάβης των φαναριών για πάνω από 10 ημέρες υπήρχε κίνδυνος ανά πάσα στιγμή για τροχαίο ατύχημα και μάλιστα όπως είχε ο ίδιος δηλώσει, μπροστά του είχε κινδυνεύσει πεζός!
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας από την πλευρά του είχε επισημάνει πως αρμόδια είναι η SIEMENS που δεν δίνει την τεχνογνωσία της και για να επισκευαστούν πρέπει να έρθει τεχνικός της SIEMENS. “Η συμφωνία είναι, για να γίνεται γρήγορα η επιδιόρθωση, να πηγαίνει δικός μας εξειδικευμένος ηλεκτρολόγος που θα αλλάζει το λαμπάκι που κάηκε, δεν μπορεί όμως να παρέμβει στην καρδιά του συστήματος, αυτό ανήκει στην εταιρεία”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Λειτουργούν πάλι τα φανάρια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top