Το δικό μου Σχολείο

Εκπ.Μπουγά-ΙΕΚ Ορίζων: Xριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την ενίσχυση του Ειδικού Γυμνασίου Καλαμάτας – Live

“ΖΕΣΤΗ” ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σε μια “ζεστή” βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και εορταστικά κεράσματα μας καλούν όλους τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ. Όπως κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες έτσι και φέτος, μας περιμένουν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας σήμερα το απόγευμα από τις 18.00 έως και τις 21.00 σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για καλό σκοπό.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου, εορταστικά κεράσματα και ζεστά ροφήματα από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ αναμένεται να ζεστάνουν την παγωμένη- σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά- βραδιά, κυρίως όμως τις καρδιές όλων μας, καθώς πέρα από την ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους γονείς και τα παιχνίδια για τους μικρούς μαθητές, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στο Ειδικό Γυμνάσιο Καλαμάτας, που στεγάζεται στα κτήρια του πρώην Πολυκλαδικού, για να αγοραστεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τους μαθητές του.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση-κάλεσμα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά αναφέρονται τα εξής:

“Θα είναι μία «ζεστή» βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου, καθώς επίσης παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, αρώματα και γευστικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Επίσης, θα πωλούνται ζεστά ροφήματα (τσάι του βουνού, ελληνικός καφές στη χόβολη, οινόμελο),κουλουράκια και κουταλίδες με μέλι και καρύδια ή σοκολάτα (0,50€) για την ενίσχυση του νεοϊδρυθέντος Ειδικού Γυμνασίου Καλαμάτας. Να φοράμε όλοι ζεστά ρούχα”.

To Top