ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαμπρόπουλος: “Εξακολουθούν να ψεύδονται και χρυσώνουν το χάπι”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ 120 ΠΕΑ: “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, για το κλείσιμο του Στρατοπέδου της Καλαμάτας και την αναβάθμιση της 120 ΠΕΑ. Στην ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
“Οριστικοποιείται, πλέον, το κλείσιμο του ιστορικού 9ου Συντάγματος Πεζικού.
Αυτοί, οι Κυβερνητικοί, που μέχρι πρότινος το διέψευδαν, σήμερα το ανακοίνωσαν και μάλιστα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Βάζουν λουκέτο στο Στρατόπεδό μας, που έχει γράψει Ιστορία, σε όλους τους αγώνες του Έθνους για Ελευθερία, Ανεξαρτησία και Δημοκρατία.
Κλείνουν το Στρατόπεδό μας, που για πολλά χρόνια προσέφερε οικονομικά στην Καλαμάτα, αλλά και κάθε είδους βοήθεια σε δύσκολες στιγμές, όπως για παράδειγμα οι σεισμοί και οι φωτιές.
Η Κυβέρνηση κάνει μεγάλο λάθος διότι, αυτό που πάνε να αλλάξουν, εφαρμόστηκε πιλοτικά το 2006, για Νεοσυλλέκτους που προήρχοντο μόνον από τα νησιά και τον Έβρο, αλλά απέτυχε και γι΄αυτό τον λόγο και δεν επεκτάθηκε.

Δεν θα υπάρξει κανένα οικονομικό όφελος, αντίθετα θα έχουν μεγάλη οικονομική επιβάρυνση οι οικογένειες των Νεοσυλλέκτων αλλά και το Υπουργείο.

Εξακολουθούν να ψεύδονται και χρυσώνουν το χάπι, μιλώντας για δήθεν αναβάθμιση της 120 ΠΕΑ, με την δημιουργία Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων.

Τους ερωτώ, με τι αεροπλάνα θα δημιουργήσουν τέτοιο Κέντρο, ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα, ψεύδονται ξεδιάντροπα και μιλάνε για οικονομικό όφελος σε δέκα χρόνια από τώρα.

Μιλάνε για δημιουργία σχολείου Θαλάσσιας Εκπαίδευσης, ενώ αυτό λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια μόνο στην Καλαμάτα.
Μήπως ψευδόμενοι ονειρεύονται, μετατροπή της βάσης και μεταφορά ξένων μαχητικών στην Καλαμάτα;

Σε μια τέτοια περίπτωση, ρώτησαν τους Καλαματιανούς, τους κατοίκους της Μεσσήνης και των γύρω χωριών, τι έχουν να υποστούν από τους θορύβους;

Τους κάνω επίσης γνωστό, ότι το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, μπορεί να παραχωρήσει μόνο το μισό στον Δήμο, το άλλο μισό, που και πως θα χρησιμοποιηθεί;

Η απάντηση στους ψεύτες είναι μια :
Να φύγουν το συντομότερο, γιατί όσο κάθονται στην εξουσία, η Χώρα θα σέρνεται, οι πολίτες θα υπερφορολογούνται, δεν θα γίνονται επενδύσεις, δεν θα μεγαλώνει το Εθνικό Εισόδημα και η ανεργία θα παραμένει σε υψηλά επίπεδα”.

Λαμπρόπουλος: “Εξακολουθούν να ψεύδονται και χρυσώνουν το χάπι”
To Top