Οίνος & Αποστάγματα

“Κύτταρο”: Τριήμερη γιορτή μπύρας στην οδό Αμφείας

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΦΕΙΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΦΕΤΟΣ – Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΟ “ΚΥΤΤΑΡΟ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Η οδός Αμφείας στο ιστορικό κέντρο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, ως το πληρέστερο στέκι διασκέδασης και ψυχαγωγίας της πόλης, αφού συνδυάζει ό,τι μπορεί κανείς να ζητήσει σε μία έξοδο του!
Στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται περίπου 70 επιχειρήσεις, οι περισσότερες στην εστίαση και στην ψυχαγωγία, ενώ μόνο στον πεζόδρομο της Αμφείας υπάρχουν 13 επιχειρήσεις, που πολύ συχνά διοργανώνουν διαφορά events και εκδηλώσεις, για να προσελκύουν τον κόσμο στο ιστορικό κέντρο και να περνάει καλά!

Πήγε καλά ο Σεπτέμβριος… δυνατά μπαίνει κι ο Οκτώβριος

Ειδικά φέτος, από την “Λευκή νύχτα” και μετά κι αφού είχαμε και μερικές “νέες αφίξεις” αλλά και νέες δράσεις των υπαρχόντων καταστημάτων στην εν λόγω περιοχή, έχει τονωθεί σημαντικά η κίνηση και κάθε βράδυ, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν ένα πέρασμα από την …οδο διασκέδασης ή και να περάσουν όλο το βράδυ τους σε κάποια από τα μαγαζιά!
Ο καλός “συναγωνισμός” έχει ανεβάσει τον πήχη της προσφερόμενης ποιότητας, προς όφελος του επισκέπτη και όλοι οι καταστηματάρχες κάνουν αλλά και θα κάνουν τις δικές τους κινήσεις, πέρα από τις ομάδικές.

Τριήμερη γιορτή μπύρας στο “Κύτταρο”

Μία από αυτές τις εκδηλώσεις είναι και η γιορτή μπύρας που διοργανώνει το μπαρ “Κύτταρο”, που θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει τρεις μέρες έως και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει, δωρεάν γευστική δοκιμή, συλλεκτικά δώρα, διαγωνισμούς και εκπλήξεις, ενώ ο κόσμος που θα βρεθεί στο “Κύτταρο” θα μπορεί να δοκιμάσει περισσότερες από 100 Ελληνικές μπύρες και επτά βαρέλια draft!

To Top