ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: Στόχος η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια των επιβατών

ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ


Μία πολύ σημαντική ανακοίνωσε έκανε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου η διοίκηση του ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, που αφορά τα δρομολόγια της διαδρομής Καλαμάτα – Αθήνα, που έχουν πλέον τελικό προορισμό τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στον “Ελαιώνα”.
Πρόκειται για μία απόφαση που βρήκε θερμή ανταπόκριση από το επιβατικό κοινό, αφού η εξυπηρέτησή τους στους τρεις μήνες λειτουργίας του συγκεκριμένου δρομολόγιο είναι μεγάλη.

Ο τερματισμός στο ΜΕΤΡΟ εξυπηρετεί αφάνταστα όσους ταξιδεύουν προς την Αθήνα που μπορούν να μεταβούν σε όλη την Αττική γρήγορα και με ασφάλεια, ενώ σε αρκετά δρομολόγια επιτρέπεται η μεταφορά κατοικίδιων.
Η αλλαγή αυτή δεν ισχύει στο τελευταίο δρομολόγιο των 21:30 (κανονικό).

Για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες που θα κάνει τη νέα χρονιά η νέα διοίκηση του ΚΤΕΛ μίλησε στο Μessinialive.gr ο Πρόεδρος Νικήτας Μπούρας στη συνέχεια των επισκέψεων που έχει ξεκινήσει η διοίκηση με τους δημάρχους της Μεσσηνίας.

Ο κ Μπούρας τόνισε ότι βασική επιδίωξη των τριακοσίων εργαζομένων στην εταιρεία είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και στόχος είναι να γίνονται πάντα καλύτεροι και με χαμόγελο να εξυπηρετούν τους επιβάτες.
ο κ.Μπούρας τόνισε ότι οι οδηγοί του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας είναι αξιόπιστοι και ο στόλος των λεωφορείων είναι καλοσυντηρημένος και θέλουν να κάνουν άνοιγμα στην κοινωνία με συγκεκριμένες δράσεις.

Σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ο κύριος Μπούρας τόνισε ότι υπάρχει μέριμνα για αυτές και ήδη ισχύουν συγκεκριμένες εκπτώσεις που είτε έχει θεσπίσει το κράτος, είτε το ίδιο το ΚΤΕΛ, αλλά χρειάζεται και η βοήθεια από όλους τους φορείς για να είναι βιώσιμα τα δρομολόγια, αφού η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια μέσα στην κρίση και αυτή και τα περιθώρια για μεγαλύτερες παροχές είναι περιορισμένα.

To Top