Τουρισμός

Ξεκίνησε η απευθείας πτήση Γενεύη – Καλαμάτα

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ SWISS AIR ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” υποδέχτηκε σήμερα το πρωί την πρώτη απευθείας πτήση της SWISS AIR από την Γενεύη.

Πρόκειται για μια σημαντική σύνδεση μετάξυ της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας με την Γενεύη, μια πτήση με το κύρος της Ελβετικής εταιρίας που βάζει στον πίνακα δρομολογίων της και την Καλαμάτα.
Η πτήση αυτή έρχεται να προστεθεί στις πτήσεις από Βρυξέλλες, Βιέννη και την Κοπεγχάγη, ενώ υπάρχουν δρομολόγια με πόλεις της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, Ιταλίας και πολλές άλλες, συνολικά 26 διεθνείς προορισμοί.

Στην υποδοχή της πτήσης παραβρέθηκαν οι θεματικές Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικόλακου και Αντωνία Μπούζα, εκπρόσωπος της ΤΕΜΕΣ ήταν η κ. Αναστασία Κωστή και φυσικά ο Αερολιμενάρχης, Δημήτρης Μανδηλάρης.

Πλέον, οι Ελβετοί και όχι μόνο ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον προορισμό και τα μοναδικά χαρακτηριστικά και εμπειρίες που προσφέρει η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να απολαύσουν τις διακοπές τους σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που συνδυάζει μοναδικά τον καλό καιρό, τη φύση, την ιστορία και τη γαστρονομία.

Η απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου της Καλαμάτας με τη Γενεύη δρομολογήθηκε ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και συνέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ιδιωτικές επιχειρήσεις κι αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους Ελβετούς ταξιδιώτες από το 2018 και τα επόμενα χρόνια.
Η αεροπορική σύνδεση θα πραγματοποιείται μια φόρα την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, απευθείας από το διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης.
Η πτήση θα είναι ενεργή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Ξεκίνησε η απευθείας πτήση Γενεύη – Καλαμάτα
To Top