Τουρισμός

Αρχές Αυγούστου έτοιμo το πρώτο Hostel στην Καλαμάτα!

Το πρώτο Hostel θα αποκτήσει η πόλη της Καλαμάτας αρχές Αυγούστου. Πρόκειται για ένα είδος ξενώνα όπου θα μπορούν να έχουν κατάλυμα σε πολύ οικονομικές τιμές ταξιδιώτες, φοιτητές, τουρίστες, και θα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Πινδάρου, δίπλα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

Το MessiniaLIVE βρέθηκε στο υπό κατασκευή Hostel και μίλησε με τον υπεύθυνο ανακαίνισης Δημήτρη Λαγόπουλο, που μας δήλωσε ότι το Hostel θα διαθέτει τους εξής χώρους: 8 δωμάτια, 4 κοινόχρηστες κουζίνες, 2 κοινόχρηστα μπάνια και 2 wc.
Ενώ στην ταράτσα του θα υπάρχει ένας ανοιχτός χώρος με πέργκολα, όπου θα μπορούν οι πελάτες να απολαύσουν το ποτό ή τον καφέ τους.
Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία, που άλλαξε χρήση, ανακατασκευάζεται εκ βάθρων προκειμένου να γίνει Hostel.

Οι επενδυτές του Hostel είναι Κινέζοι, και μέσω μιας τσέχικης εταιρείας επέλεξαν την πόλη Καλαμάτας για να αναπτύξουν αυτό το είδους τουρισμού. Τα Hostel συνηθίζονται σε πολλές χώρες στο εξωτερικό, καθώς προσφέρουν φθηνή διαμονή σε πολλούς τουρίστες, επιτρέποντάς τους να κάνουν τις διακοπές τους και να γνωρίσουν μια άλλη χώρα οικονομικά.
Η έναρξη λειτουργίας του εκτιμάται ότι θα γίνει αρχές Αυγούστου και θα λειτουργεί όλο τον χρόνο.

To Top