ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για νέο ασφαλτοτάπητα στο Λιμάνι Καλαμάτας

Εργασίες απόξεσης του υπάρχοντος ασφαλτοτάπητα εκτελούνται, από τον ανάδοχο Ευστάθιο Τζικάκη, στον προβλήτα Νο 7 του λιμένα Καλαμάτας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας, σε εφαρμογή σχετικού συμφωνητικού, που υπεγράφη μεταξύ του ιδίου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, Ανδρέα Καραγιάννη.

Η εργασία «Συντήρηση ασφαλτοτάπητα προβλήτα Νο 7 Λιμένα Καλαμάτας» είναι προϋπολογισμού μελέτης 123.000 € με το ΦΠΑ, ο δε μειοδότης κατέθεσε προσφορά ύψους 104.550 € με το ΦΠΑ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ασφαλτόστρωση του προβλήτα όπου προσεγγίζουν τα κρουαζιερόπλοια και άλλα σκάφη, αφού αφαιρεθεί το στρώμα παλαιάς ασφάλτου. Η απόξεση της παλαιάς ασφάλτου ολοκληρώθηκε σήμερα και η ασφαλτόστρωση θα γίνει, καιρού επιτρέποντος, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα πιστώθηκαν σε λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2017 και την πίστωση απέστειλε το Υπουργείο Ναυτιλίας. Τη μελέτη συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για νέο ασφαλτοτάπητα στο Λιμάνι Καλαμάτας
To Top