Αθλητισμός

Αρχίζει σήμερα το 2ο Διεθνές Τουρνουά Τένις με αμαξίδιο στη Μεσσήνη

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 2/11 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11 ΣΤΟ BUCA BEACH – 13 ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Με 13 αγώνες που ξεκινούν από τώρα (9:30) και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα, ξεκινά το 2ο Ancient Messene Open!

Το “2ο Ancient Messene Open” υποδέχεται φέτος στο Buca Beach στην Ανάληψη της Μεσσήνης περισσότερους αθλητές, έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της πρώτης διοργάνωσης, κι όλα δείχνουν ότι θα καθιερωθεί ως αθλητικό γεγονός στην περιοχή μας, χάρη στην πρωτοβουλία και το στήσιμο του υπεραθλητή μας Γιώργου Λαζαρίδη.

Eδώ θα γίνουν οι αγώνες

Ο Γιώργος κάνοντας εδώ και χρόνια τουλάχιστον 10 – 15 ταξίδια το χρόνο στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές επιτυχίες του, έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο κύκλο επαφών και γνωριμιών από κόσμο που ασχολείται με το άθλημά του και είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξει επιτυχώς το τουρνουά, πάντα με την βοήθεια εθελοντών, φίλων και επιχειρήσεων, που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5/11.

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει περίπου 50 αθλητές από 13 χώρες, όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η Γαλλία, η Φινλανδία, η Ουκρανία, η Πολωνία και το Ισραήλ.

O Γιώργος Λαζαρίδης και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο “Elite” αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Οι αγώνες
Οι αγώνες που αναμένεται να γίνουν κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, θα ξεκινήσουν περίπου την Πέμπτη το πρωί στις 10:00 και θα διαρκέσουν μέχρις τις 6 το απόγευμα. Τις ίδιες ώρες θα γίνουν και οι αγώνες της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο μετά τις 2 μ.μ. θα ξεκινήσουν οι τελικοί στο ταμπλό των γυναικών και το διπλό των ανδρών με την διοργάνωση να ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωί (περίπου στις 10) με τον τελικό στο μονό ανδρών. Θα ακολουθήσουν οι απονομές.

To Top