ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρεμιέρα για την 6η Έκθεση “Άρτος-Οίνος-Έλαιον”-Δείτε τις εκδηλώσεις

35 εκθέτες από όλους τους Νομούς της Πελοποννήσου, την Αττική και την Κρήτη συμμετέχουν στην αγροτική έκθεση του Δήμου Καλαμάτας «Άρτος – Οίνος – Έλαιον», που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 31 Αυγούστου μέχρι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Η έκθεση θα διαρκέσει 4 ημέρες και τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, στο χώρο δυτικά του Αναψυκτηρίου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

«Η έκθεση επεκτείνει το βεληνεκές της, με περισσότερους εκθέτες σε σχέση με πέρυσι, υπηρετώντας πάντοτε τον ίδιο σκοπό: να αναδείξει τα ποιοτικά αγροτοδιατροφικά μας προϊόντα, το λαϊκό μας πολιτισμό και τις παραδόσεις μας», σημειώνει ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, σε χαιρετισμό, που περιλαμβάνεται στο καλαίσθητο φυλλάδιο της 6ης «Άρτος – Οίνος – Έλαιον».

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τρόφιμα, ποτά και φυσικά καλλυντικά.
Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές γευσιγνωσίες ελαιολάδου την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 2 του μήνα, στο χώρο της Έκθεσης, από τις 20.30 έως τις 22.30, στο περίπτερο του Σχολείου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα παρουσιασθούν στο κοινό δρώμενα του τρύγου και της οινοποίησης, ώστε οι παλιοί να θυμηθούν και οι νέοι να γνωρίσουν μια καίριας σημασίας διαδικασία του ετήσιου κύκλου της αγροτικής παραγωγής.

Το πρόγραμμα της 6ης έκθεσης αγροτικών και τοπικών προϊόντων του Δήμου Καλαμάτας «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» περιλαμβάνει και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και μπορείτε να το δείτε εδώ.
ΑΡΤΟΣ-ΟΙΝΟΣ-ΕΛΑΙΟΝ- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

To Top