ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμες ώρες για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη-Σοκάρει η μαρτυρία τής συζύγου του

Διασωληνωμένος και σε βαθιά καταστολή νοσηλεύεται στην Εντατική του «Γ. Γεννηματάς» ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, μετά την πολύωρη εγχείρηση και οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση του.

Η σύζυγός του είπε στους στυνομικούς ότι οι δύο ληστές ήταν μετρίου αναστήματος, φόραγαν μαύρα ρούχα και μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, αν και αυτό δεν βεβαιώνει ότι ήταν Έλληνες. Περιέγραψε δε τις δραματικές στιγές, μέσα στο σπίτι, που δεν διέθετε ούτε συναγερμό κάμερες.

«Μαζί ξυπνήσαμε. Είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Τότε άνοιξε η πόρτα και βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο πίσω του. Είδα τον ληστή να χτυπά τον Αλέξανδρο με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι. Ήταν πολύ απειλητικοί και επιθετικοί. Έβριζαν και απειλούσαν σε καλά ελληνικά. Ο σύζυγός μου συνέχισε να αντιστέκεται και να χτυπά τον ληστή. Τότε είδα τον δεύτερο δράστη να πυροβολεί τον άνδρα μου από πίσω. Έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι ληστές άρχισαν να τρέχουν».

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να σκιαγραφίσουν το προφίλ των ληστών, αναζητούν ίχνη dna στο σημείο της πάλης, ενώ περιμένουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για τους δύο κάλυκες από το πιστόλι των 9 χιλιοστών για να διαπιστώσουν αν το όπλο έχει ξαναχρησιμοποιηθεί ή όχι. Παράλληλα, ψάχνουν και το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στα γύρω σπίτια.

Ο γιος του επιχειρηματία βρισκόταν στη σοφίτα και μέχρι να κατέβει, ακούγοντας τη φασαρία, βρήκε τον πατέρα του αιμόφυρτο στο πάτωμα. Αμέσως, σύζυγος και γιος κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε αμέσως στο Γ.Γεννηματάς.

aixmi.gr

Κρίσιμες ώρες για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη-Σοκάρει η μαρτυρία τής συζύγου του
To Top