Αθλητισμός

Ο Κρανιώτης του Ευκλή έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου στο Λουτράκι

Ο Κωνσταντίνος Κρανιώτης του Ευκλή έλαβε μέρος στην κορυφαία διοργάνωση του Διάθλου και μάλιστα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου με την επωνυμία “Energy Duathlon Championship 2018” στις 11 Φεβρουαρίου, που διεξήχθη στο Λουτράκι με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η αγωνιστική χρονιά για τον καλαματιανό αθλητή, όπως μας δήλωσε, ξεκίνησε αρκετά καλά : “Οι καιρικές συνθήκες ήταν με αρκετό αέρα κάτι το οποίο ήταν λίγο επικίνδυνο στο σκέλος της ποδηλασίας και από τους 67 συνολικά αθλητές που τερμάτισαν κατέλαβα την 13η θέση στο group της ηλιακής κατηγορίας των 30-39 ετών.
Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η μέρα μου, καθώς είχα αντιμετωπίσει κάποιους τραυματισμούς τις προηγούμενες μέρες με τον προσαγωγό μου, κατάφερα να ρίξω τον τελικό μου χρόνο (σύνολο 1 ώρα 14 λεπτά και 35 δεύτερα) κατά 2 λεπτά σε σχέση με την περσινή μου επίδοση”.
Ο αγώνας των Ανδρών, που συμμετείχε ο Κρανιώτης (Elite, Age Group, Σκυταλοδρομιών) ήταν απόστασης σπριντ με αποστάσεις (5 – 20 – 2,5χλμ).

Αναλυτικά:
1ο τρέξιμο 5 χλμ (2 γύροι x 2,5χλμ)
Ποδηλασία 20 χλμ (1χλμ+3 γύροι x 6χλμ+1χλμ)
2ο τρέξιμο (1 γύρος x 2,5χλμ).
Η Διοίκηση του Ευκλή εύχεται σε όλους τους αθλητές του τμήματος καλή αγωνιστική χρονιά.

Ο Κρανιώτης του Ευκλή έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου στο Λουτράκι
To Top