Το δικό μου Σχολείο

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ξεκινούν οι βιβλιοδρομίες στις 10 Μαρτίου!

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, την εταιρεία «Παιχνίδια ΔΕΣΥΛΛΑΣ» και το βιβλιοπωλείο της πόλης μας «bookmark» σας προσκαλούν στη γιορτή των Βιβλιοδρομιών 2018 το Σάββατο 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στις 10π.μ.
(Για περισσότερες πληροφορίες https://bougas-school.gr/vivliodromies-2018/)
Μια γιορτή αρωματισμένη με βιβλία, παιχνίδια και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Ξεκινάμε λοιπόν με:

«Πράκτορες του πλανήτη»: Με αφορμή το ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη, ετοιμαστείτε να γίνετε πράκτορες να αναλάβετε αποστολές και να λύσετε μυστήρια. Η Ομάδα «Πράκτορες του πλανήτη» έρχεται από την Αθήνα για μια μυστηριώδη συνάντηση μαζί σας.
(Για περισσότερες πληροφορίες http://planetagents.org/)

«Η μεγάλη των τεράτων σχολή»: Με αφορμή τo βιβλίο της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου, η Παραμυθοπαρέα σας προσκαλεί στη «Μεγάλη των Τεράτων Σχολή». Αφού πρώτα γνωρίσετε τα τερατάκια της ιστορίας, θα ακολουθήσουν παιχνίδια και δραστηριότητες κατασκευάζοντας στο τέλος το δικό σας τερατάκι.

«Παραμύθια λαϊκά»: Αυστηρά κατάλληλα για μεγάλα παιδιά τα παραμύθια που θα ακούσουν οι μεγάλοι Βιβλιοδρόμοι μας.

«Παιχνίδια Δεσύλλας»: Η εταιρεία «Παιχνίδια Δεσύλλας» κατασκευάζει από το 1980 ποιοτικά παιχνίδια πάντα με γνώμονα τις ανάγκες μικρών και μεγάλων. Προσχολικά-Εκπαιδευτικά, παιδικά και οικογενειακά-παρέας αποτελούν τις κύριες κατηγορίες. Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια τρελής επιστήμης, να αποκαλύψετε μυστικούς κώδικες του αντιπάλου, να γεμίσετε πινιάτες με γλυκά και παιχνίδια, να κάνετε καγκουρομαχίες και παιχνίδια ταχύτητας!
(Για περισσότερες πληροφορίες http://desyllasgames.gr/)
Αφού παίξεις λοιπόν, μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσεις κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι.

«Αρχιτεκτονική για παιδιά»: Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για το Arkki (School of Architecture for children and Youth) ένα πρωτοποριακό και μοναδικό στο είδος του εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώπης που ήρθε στην Ελλάδα. Γνωρίστε το μέσα από πολλές τρισδιάστατες κατασκευές.
(Για περισσότερες πληροφορίες http://www.arkki.gr/)

Ποιος θα καταφέρει να αποδράσει από το δωμάτιο του Ιούλιου Βερν; Ένα συναρπαστικό Room Escape θα σας περιμένει για να λύσετε γρίφους και μυστήρια και να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά.
Το χρονόμετρο ξεκινάει μόλις ακούσεις τη σφυρίχτρα να ηχεί. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τον λαβύρινθο παιχνιδιών;

«Έκθεση βιβλίου»: Το βιβλιοπωλείο της πόλης μας «bookmark» και οι εκδόσεις Μεταίχμιο θα σας καλωσορίσουν με μια έκθεση βιβλίου. Θα ενημερωθείτε για νέες κυκλοφορίες, θα ξεφυλλίσετε πολύχρωμα εικονογραφημένα βιβλία για μικρούς μα και για μεγάλους.
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά!

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ξεκινούν οι βιβλιοδρομίες στις 10 Μαρτίου!
To Top