ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκούτσης: “Δεν ξαναθέτω τον εαυτό που για μια θέση στο Κοινοβούλιο γιατί δεν αξίζει”

Την απογοήτευσή του από την εμπερία του στο ελληνικό κοινοβούλιο εξέφρασε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας, και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Δημήτρης Κουκούτσης, δηλώνοντας δημόσια ότι θα αποσυρθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή και δεν θα ξαναθέσει τον εαυτό του στο Κοινοβούλιο, γιατί, όπως είπε, “δεν αξίζει”. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της ΠΕ Μεσσηνίας.

Θερμή και σε φιλικό κλίμα ήταν η συνάντηση και η συζήτηση που είχε ο Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας με τον ανθυποψήφιό του Νίκο Αλεξανδρόπουλο, σε κλίμα “πολιτικού πολιτισμού”.

Ο ίδιος φάνηκε απαισιόδοξος για την πορεία της χώρας, καθώς όπως είπε “κάθε χρόνος είναι βαρύτερος για τον λαό μας και τη χώρα μας. Τα οικονομικά θα τα ξεπεράσουμε.Αναλογιστείτε ότι άλλες γενιές πέρασαν πολύ πιο φτωχά χρόνια…Όμως η κοινωνική αποδόμηση και το χάσιμο της εθνικής μας αξιοπρέπειας, δεν αλλάζει με τίποτα!”
“Η κοινωνική αποδόμηση, το κοινωνικό ξεχαρβάλωμα, θα πληρωθούν από τον ελληνικό λαό. Ελπίζω να μη θιγούν τα παιδιά μας”. Ο Δημήτρης Κουκούτσης αναφέρθηκε στο τρίπτυχο “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια”, και συνεχάρη δημοσίως τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο “για τη σθεναρή του στάση”, όπως είπε χαρακτηριστικά. Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά και “δύναμη για τα δεινά που έρχονται”.

To Top