ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινέας: “Είναι μια πραγματικότητα αλλά δεν είναι success story”

Για την πρώτη χρονιά μετά από 8 χρόνια που πλέον έχει αρχίσει να μπαίνει η ζωή των Ελλήνων σε μια κανονικότητα, μίλησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, κατά την καθιερωμένη πρωτοχρονιατικη εκδήλωση της ΠΕ Μεσσηνίας στο αμφιθέτρο του Διοικητηρίου “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.

“Είναι μια πραγματικότητα, αλλά δεν είναι ένα success story”, είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι μένει ακόμα να γίνουν και άλλα.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας έκανε λόγο και για κρίση ηθικής και παιδείας σε κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η οικονομική κρίση είναι πολύ μικρότερη από την κρίση ηθικής μερικών και την κρίση παιδείας. Και αυτή πρέπει να φτιάξουμε γιατί και εδώ έχουμε εκτροχιαστεί”.

Συνέστησε σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις σύνεση, καθώς, όπως εξήγησε, “έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο, η καλυτέρευση στις ζωές των ανθρώπων πέρα από τις πολιτικές μας διαφορές”. Τέλος, με αφορμή τις ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις, ζήτησε να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ μας ώστε η χώρα μας να είναι ένας σταθερός πυλώνας ειρήνης για την ευρύτερη περιοχή.

To Top